Catalizatori Auto

Colectăm și comercializăm catalizatori auto sau filtre de particule
Colectăm catalizatori auto și filtre de particule de orice tip, diesel sau benzină, orice marcă sau normă (Euro 2, Euro 3, Euro 4, Euro 5), provenite de la autoturisme, utilitare, camioane etc, în vederea reciclării acestora.
Nu contează starea lor, catalizatorii nu trebuie să fie funcționali. Aceștia pot fi sparți sau îndoiți dar nu trebuie să le lipsească conținutul din interior.
La cerere putem efectua și transportul acestora de la domiciliul sau sediul companiei, în vederea colectării și reciclării acestora.

Despre catalizatorii auto
Catalizatorul este o piesă auto care are rolul de a arde integral gazele de evacuare cu scopul de a proteja mediul înconjurător. Au fost implementate în anii ’70, iar de-a lungul timpului acestea au devenit tot mai performante asigurând un proces de depoluare atmosferică propice. Catalizatorii auto sunt de mai multe tipuri, în funcție de combustibilul autoturismului căruia îi este destinat, diesel sau benzină.

Cere ofertăVezi Servicii

Deținem autorizație pentru colectarea catalizatorilor auto și putem încheia contracte în acest sens. Chiar dacă tipul catalizatorului deținut de dumneavoastră nu se află în lista noastră, ne puteţi contacta pentru detalii.

INTRĂ ÎN CONTACT DIRECT CU ECHIPA DIFLORA

Suntem preocupați să oferim în timp real cel mai înalt nivel de calitate și suport imediat clienților noștri.

Cere oferta acum    La Diflora, suntem pasionați de reciclare!

    Despre noi
    Citește mai mult despre Diflora și valorile noastre.