Ce avantaj aduce reciclarea deșeurilor?

Materialele din care sunt realizate obiectele din jurul nostru sunt o resursă, iar nouă ne revine responsabilitatea de a reutiliza și recicla fiecare material de care ne folosim în viața de zi cu zi.

Eliberați-vă spațiul de deșeuri și primiți în schimb prețul corect pentru fiecare categorie reciclată. Nu doar că veți contribui direct la protejarea mediului, dar sunteți răsplătit pentru cantitatea de deșeuri pe care o veți recicla.

În funcție de materialele pe care doriți să le reciclați la sediul nostru, consultați oferta cu prețuri deșeuri reciclabile, prețuri fier vechi și alte metale feroase și neferoase, deșeuri nemetalice, deșeuri electrice și electronice, catalizatori auto, paleți de lemn, deșeuri chimice și periculoase.

În cazul deșeurilor reciclabile, materialele sunt transformate, contribuind la reducerea exploatării resurselor, concomitent cu protejarea mediului. De cealaltă parte, cele care nu mai pot fi valorificate, reciclate, transformate în alte produse, trebuie eliminate conform reglementărilor europene în vigoare.

OFERIM CONSULTANȚĂ PENTRU RECIVLAREA DEȘEURILOR

Dacă sunteți interesat de oferta de prețuri fier vechi, deșeuri metalice feroase neferoase, deșeuri nemetalice, puteți completa o cerere direct pe site-ul companiei noastre sau ne puteti contacta telefonic la 0729122127  sau pe fix la 0362418349.

Pentru serviciile noastre de colectare deșeuri avem o ofertă de preț corectă, deopotrivă pentru clienții persoane juridice și persoane fizice.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare și consultanță privind reciclarea deșeurilor. Solicitați-ne o ofertă de preț fier vechi Baia Mare și împrejurimi (Satu Mare, Sighetu Marmației, Sieni, Ulmeni, Somcuta Mare, Cehu Silvaniei, Negrești-Oaș).

Prețuri deșeuri reciclabile

Care sunt principalele categorii de deșeuri pe care le colectăm?

DEȘEURI NEMETALICE

Deșeurile nemetalice includ hârtia, cartonul, plasticul, sticla, dar și PVC, cauciuc, neoane, tonere etc. O parte dintre acestea sunt reciclate și valorificate, iar altele trebuie eliminate conform celor mai recente reglementări europene privind protecția mediului.

DEȘEURI ELECTRICE ȘI ELECTRONICE

De câte ori înlocuim electronicele, fie ele de dimensiuni mici sau mari, contribuim la înmulțirea deșeurilor. Reciclarea acestora contribuie la reducerea poluării apei și aerului. De aceea, colectăm deșeuri electronice la preț avantajos, pentru a încuraja selectarea lor, respectiv depozitarea și evacuarea lor în deplină siguranță pentru mediu.

CATALIZATORI AUTO

Mașinile sunt indispensabile pentru desfășurarea activităților zilnice, iar întreținerea ei asigură o durată prelungită de viață. La înlocuirea componentelor, este important să ne asigurăm că cele care pot fi reciclate ajung într-un loc specializat.

PALEȚI DIN LEMN

Colectarea și reutilizarea paleților din lemn reduce risipa materialelor și contribuie la protejarea mediului înconjurător. Diflora colectează paleți lemn la preț avantajos, de tipuri și dimensiuni diferite, urmând un proces clar definit de triere în funcție de gradul de uzură și categoria în care aceștia se încadrează (de exemplu: Europaleți cal I și cal II, paleți marcați sau nemarcați, paleți noi sau folosiți, Tip Euro 1200X800 / 1000X1200, jumătăți 600X800, Paleți Non-Euro).

DEȘEURI CHIMICE ȘI PERICULOASE

Trebuie cunoscut faptul că deșeurile chimice și periculoase reprezintă un real pericol pentru sănătatea oamenilor, dar și pentru mediul înconjurător. Exemple: uleiuri uzate, deșeuri petroliere, baterii diverse, medicamente, vopsea, adezivi, rășini, uleiuri minerale, detergenți, deșeuri gospodărie.

Colectarea și eliminarea deșeurilor chimice și periculoase necesită o gestiune aparte de separare și tratare, făcând obiectul unor legi speciale.

Câteva mențiuni importante:

=> Achiziționăm deșeurile doar pe baza unei adeverințe de primire/plată (conform OUG 16/2001 – Legea 465/2001)

=> Din oferta de prețuri deșeuri reciclabile afișată pe site se scade întotdeauna Contribuția la fondul de Mediu – 2% din valoarea materialelor, în cazul persoanelor fizice.

=> În cazul cantităților mari, se poate negocia oferta de prețuri deșeuri reciclabile.

Vă mulțumim că reciclați!